Η ιστοσελίδα anthropomania.gr δημιουργήθηκε θέλοντας να αναδείξουμε την πολύτιμη αξία και συγχρόνως την τεράστια ανάγκη ενεργοποίησης των πολιτών για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων που βιώνουμε καθημερινά. Την ίδια ώρα, θέλουμε να ενεργοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς να αναλάβουν συγκροτημένη δράση και να συμμετέχουν ενεργά στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της κοινωνίας μας.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας αποτελεί πολύτιμο υλικό για όλους τους πολίτες, αλλά και τους φορείς της χώρας μας. Αποτελεί ένα σταυροδρόμι προσφοράς και ζήτησης εθελοντικής εργασίας και υλικών αγαθών αφού δίνει τη δυνατότητα σε εθελοντές να ανακοινώνουν τη διαθεσιμότητά τους για εθελοντική εργασία, αλλά και σε πολίτες να ενισχύουν το έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων παρέχοντάς τους υλική ή οικονομική ενίσχυση. Επιπλέον, η ιστοσελίδα λειτουργεί ως “Εκπαιδευτικό Κέντρο” για εθελοντές προσφέροντάς τους τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι πριν τη συμμετοχή τους σε κάποιο εθελοντικό πρόγραμμα.

Το Κέντρο Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη «ΔΗΜΗΤΡΑ», δημιουργός της ιστοσελίδας, είναι μία μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια και υποστηρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ευπαθείς ομάδες προωθώντας την κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξή τους, καθώς και τις δημοκρατικές ιδέες και διαδικασίες. Όραμά του είναι η δημιουργία ενός κόσμου που θα χαρακτηρίζεται από ανοχή και κοινωνική δικαιοσύνη κι οι άνθρωποι θα έχουν ξεπεράσει τη φτώχεια και θα ζουν με αξιοπρέπεια και ασφάλεια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι πολίτες θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας και θα ενεργοποιηθούν για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων και την ενίσχυση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 10:51 μμ